Relaxatie / Massages

Onze diensten

Gelaatsverzorging is puur genieten

De intense hydratatie, de massage, het masker, … Na het aanbrengen van dag/nacht-crème is uw huid glad, zacht en stralend mooi als een bloemblaadje, babyhuidje, …

Gelaatsverzorging basic

  • hydraterend masker

€58

  • Couperose (verzachtend) masker

€58

  • Vitaliserend masker

€58

  • kruiden masker

€58

Gelaatsverzorging speciaal

  • RUBBER MASKER

€68

  • Hyaluron masker

€68

  • lifting masker

€68

  • Thermisch masker

€78

Extra

(kan bij alle gelaatsverzorging )

  • eye pads

€5

Verven, voor een langere schoonheid van de ogen.

Door de wimpers en wenkbrauwen te vereven lijken ze langer en hebben ze meer volume, het accentueert de ogen. Met geverfde wenkbrauwen lijken je ogen nog levendiger,  zelf ’s morgens wanneer je wakker wordt heb je al een expressieve look.  Ideaal voor mensen met blonde wenkbrauwen en wimpers,  door behandeling is de houdbaarheidsfactor 3 à 4 weken.

Wenkbrauwen

€8

Wimpers

€8

Wenkbrauwen & wimpers

€15

Make-up

Voor sommigen onder ons is dit een dagelijks ritueel, voor andere een hele uitdaging,  laat u eens verleiden tot een make-up remake-over van uzelf. U zal dit een aangename, ontspannende en fantastische ervaring vinden.

Dagmake-up

€22

Voorproef

€20

Bruidsmake-up

€30

Lichaamsverzorging / massage

De ontspannende relaxerende massage in een sfeervolle omgeving bevordert het algemeen gevoel van welzijn en verkwikkende rust.

rug- en nekmassage

€35

Klassieke lichaamsmassage
(1 uur)

€58

Klassieke rugmassage
(30 min)

€37

Peeling rug

€22

Peeling lichaam

€44

Peeling + lichaamsmassage

€98

Peeling + pakking + lichaamsmassage

€152

Hot stone met etherische oliën
Rug

€38

Hot stone met etherische oliën
Lichaam

€82

Hot stone met etherische oliën
Lichaam + hoofd

€92

Pakkingen

Een lichaamspakking is een wellnessbehandeling, afhankelijk van soort pakkingen, voor verschillende doeleinden voor het lichaam, waaronder ontgiften, stimuleren van de stofwisseling, het voeden, verstevigen of ter ontspanning van het lichaam en geest.

Soorten pakkingen

Chocolade pakkingen:

Werkt vochtafdrijvend, afslankend en uitaliserend, en heeft de geur van chocolade.

Algen pakkingen:

De zee-alg werkt zuiverend, ontgift, hersteld het vochtgehalte in de huid en stimuleert de stofwisseling, afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Klei pakkingen:

Dan verwijderen we gifstoffen uit het vetweefsel en stimuleren we het lymfestelsel, schadelijke stoffen worden verwijdert.  De huid gaat verstevigen, kleipakking werd oorspronkelijk als medische behandeling voor lever en nierpatiënten gebruikt en is tevens zeer doeltreffend tegen psoriasis, acné enz…

Werking van de pakkingen

Allereerst wordt uw lichaam gereinigd en gescrubd om de dode huidcellen te verwijdere, zodat de huid goed in staat is om de werkstoffen op te nemen.  Vervolgens wordt de pakking masserend aangebracht, men kan kiezen uit verschillende ingredienten, elk heeft zijn eigen werking, die versterkt wordt door warmte.  Deze wordt gecreëerd door het lichaam in te pakken in folie en handdoeken.  De behandelingen duren ongeveer 30 min.

Chocolade

€50

Modder / klei

€50

Algen

€50